Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Vind hier de beste tips voor uw tuin

De loveseat FEST: een modern ontwerp voor in huis

Een loveseat FEST is de perfecte toevoeging voor in de woonkamer. De loveseat is oorspronkelijk ontworpen om meer ruimte te geven voor de vrouwen die grote en brede jurken droegen. Vroeger hadden de vrouwen vaak grote hoepels onder hun jurken die het grote poef-effect gaven. Om te kunnen zitten met deze jurken, moest er plaats worden gemaakt op de bank. Tegenwoordig heeft de loveseat een hele andere functie. In dit artikel kom je alles te weten over de mooie loveseat van FEST.

 

De loveseat FEST

De loveseat van FEST is een heerlijke, comfortabele stoel om in de woonkamer te zetten. Het voldoet aan alle eisen die een stoel maar kan hebben. Het is lekker zacht, het heeft genoeg ruimte om lekker in te zitten of liggen, het heeft aan beide kanten leuningen om je armen op te rusten en het heeft een moderne uitstraling. De loveseat FEST is daarom ook een uitstekende stoel om toe te voegen aan een leeshoekje of een kantoor. Ook voor op de kinderkamer is een loveseat FEST een geweldige toevoeging. Doordat het een brede stoel is, is er altijd plek voor u en uw kinderen om bijvoorbeeld samen een boek te lezen.

 

De betekenis achter de naam loveseat FEST

De loveseat FEST ziet er niet alleen mooi uit, maar het vertelt ook een leuk verhaal. De naam loveseat is namelijk pas sinds de 19e eeuw komen opduiken. Deze naam beviel zo goed dat hij tot op de dag van vandaag nog steeds is blijven plakken. De stoelen hebben hun naam te danken door hun functie. De stoel is namelijk breed, waardoor er genoeg plek is voor twee mensen om te zitten. Echter, wanneer twee mensen plaatsnemen in de loveseat, is er niet vele vrije ruimte. Je zit dus lekker knus, waardoor het perfect is voor stelletjes. Ondanks dat het vandaag nog steeds op deze manier te gebruiken is, zijn de loveseats van FEST vooral erg comfortabel. Het is de perfecte stoel om lekker een boek op te lezen of om een dutje op te doen.

 

Verkrijgbaar in allerlei verschillende ontwerpen

In het interieur zijn we continu op zoek naar een balans tussen functionaliteit en design. Ondanks dat we uiteraard lekker willen zitten of liggen op onze loveseat, willen we ook dat deze er mooi uitziet in de ruimte. Kies daarom voor de loveseat FEST. Bij deze winkel zijn de stoelen in allerlei verschillende kleuren beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende stoffen waar je uit kunt kiezen en heb je ook de mogelijkheid om de stof extra te beschermen met behulp van een PROTEXX laagje. Deze laag zorgt ervoor dat vuil niet diep de stof indringt. Rode wijn vlekken, vetvlekken van eten of ander vuil veeg je dus gemakkelijk af van de stof. Dit is een echte waardevolle investering voor alle huishoudens met jonge kinderen. Voor meer informatie over de loveseat, bezoek je de website van het merk.