Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Vind hier de beste tips voor uw tuin

Terras schoonmaken met een hogedrukreiniger

Wil je je terras en tuin helemaal klaar hebben voor de aankomende zomer, dan is het goed om deze goed schoon te maken. Na de winter kan het namelijk goed zijn dat er veel groene aanslag op je tegels en tuinset zit. Een goede hogedrukreiniger kan je goed helpen met het schoonmaken hiervan.


Het is daarbij dan wel van belang om je hogedrukreiniger goed te gebruiken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van de juiste opzetstukken. Vaak wordt een hogedrukreiniger geleverd met meerdere opzetstukken. Zo is er een speciale terrasreiniger opzetstuk, waardoor je je terras weer helemaal mooi schoon kan krijgen.


Daarnaast kan het soms ook wel eens helpen om reinigingsmiddelen toe te voegen aan het water. Waarschijnlijk heeft je hogedrukreiniger hier een aparte toevoer voor. Op die manier maak je alles extra goed schoon. Niet alleen je terras, maar ook je eventuele tuinset.